top of page

Over ons

Stekbedrijf De Laat is opgericht op 13 november 2013.

Dit bedrijf hebben we nieuw gebouwd op onze locatie te Neerpelt. De oprichting en bouw stond onder leiding van Alexander (neef) en Karel (nonkel) De Laat. In 2015 hebben we afscheid genomen van Karel, en sindsdien wordt het bedrijf geleid door Alexander.

Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht met 2 hoogtechnologische kassen (een tropische kas en een afhardkas) met een teeloppervlakte van in totaal +/- 8000 m², dewelke een productie van om en bij de 5 miljoen stekken garandeerde. Wegens de grote vraag en steeds meer bestellingen op voorhand zijn wij sinds 2015 beginnen uitbreiden door het opzetten van klassieke tunnels en het bijhuren van extra opslagplaats. In 2018 openen wij een 2de productielocatie in Hamont. Vandaag produceren wij tussen de 14 en de 16 miljoen stekken per jaar.

Wij produceren het hele jaar door, met een sterk dynamisch team dat vol ervaring zit. Zij zijn het die het bedrijf dag in dag uit doen draaien, waardoor u kunt rekenen op een kwalitatief eindproduct.

Alle stekken zijn af te halen op de Locatie te Neerpelt, tenzij anders overeengekomen. Desgewenst kunnen wij u de producten ook komen leveren aan schappelijke prijzen per kar, die kunnen variëren afhankelijk van de bestelde aantallen, onze productieplanning en de af te leggen afstand.

Stekbedrijf De Laat is meer dan Prijs en Kwaliteit alleen. Wij staan voor Service! Dit kan u terugvinden in alle kleine aspecten van onze samenwerking. Producten op maat, transportregeling, het mee nadenken naar de beste oplossing voor uw probleem of potmaat; we doen het met plezier!

Wat onderscheidt ons van de concurrentie:

- Werken op Contractbasis

- Produceren van grote partijen

- Aanleveren van uw eigen snoeimateriaal

- Offertes op maat (vanaf 2500 stekken)

Wij hopen jullie binnenkort te mogen helpen!

 

Alexander De Laat

Stekbedrijf De Laat - Sint-Antoniusweg 95A, B-3910 Neerpelt - info@stekbedrijfdelaat.be - 0032 (0) 472 63 42 80

Algemene Voorwaarden

bottom of page